Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26451 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
A TY znowu cholero na mnie WARCZYSZ A KYSZ zmoro moja Zobaczysz ,jak tak dalej będziesz mnie prześladować to wezwę mdpsycholog i egzorcyzmy odprawimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
A TY znowu cholero na mnie WARCZYSZ A KYSZ zmoro moja Zobaczysz ,jak tak dalej będziesz mnie prześladować to wezwę mdpsycholog i egzorcyzmy odprawimy
Dobrze powiedziane, z mdpsycholog to tylko egzorcyzmy odprawiac. Na nic innego nie mozna liczyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dzięki Hiton Chociaż TY mnie rozumiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jak zwykle ostatnie słowo twoje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
retier1 napisał:
Wiecie co,coraz bardziej podoba mi się to forum ''.Niby o pierdołach tu rozmawiamy ,czasem o poważnych sprawach bez żadnych kwalifikacji merytorycznych w danym temacie ,pochamramy się od czasu do czasu,komplemętów też nie brakuje .I to jest fajne,że można czasem wskoczyć na takie forum jak do knajpy,walnąć setę obetrzeć gębe i pójść do domu .I nawet żona czy też mąż złego słowa nie powiedzą . I zauwarzyłem jeszcze jedną rzecz,a mianowicie że coraz mniej używamy łaciny A i co nie którzy zaczynają talenty u siebie odkrywać Oby tak dalej.Miłej nocy wszystkim NO i CO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
I oby to forum nie zostało UCYWILIZOWANE bo straci swoj urok
a ktoś jak ma ochote to niech sobie od czasu do czasu przeklnie...od tego swiat się nie zawali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
Wiecie co,coraz bardziej podoba mi się to forum ''.Niby o pierdołach tu rozmawiamy ,czasem o poważnych sprawach bez żadnych kwalifikacji merytorycznych w danym temacie ,pochamramy się od czasu do czasu,komplemętów też nie brakuje .I to jest fajne,że można czasem wskoczyć na takie forum jak do knajpy,walnąć setę obetrzeć gębe i pójść do domu .I nawet żona czy też mąż złego słowa nie powiedzą . I zauwarzyłem jeszcze jedną rzecz,a mianowicie że coraz mniej używamy łaciny A i co nie którzy zaczynają talenty u siebie odkrywać Oby tak dalej.Miłej nocy wszystkim

Wiesz co retier1...nie mow HOP!!!!
Moze sie okazac,ze to cisza przed burza
Dawno nie bylo u "nas" piechniczka,gdy sie pojawi,moze sie zrobic goraco
Teraz już kapujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok